Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağdaş tasarımlarla birleştirerek ömür alanlarınıza kıymet katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu tavır arama edilmelidir. 

Patlama evet da rastgele bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son grado çeşitli bir skalaya sahiptir.

Olası yangın yahut herhangi bir ateş durumunda binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları yapılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve normal eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas müstacel gidiş anında kapının muhtemel olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 grup tenha kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması vahim nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen gerçek amil kapının acıe dayanıklılık seviyesidir. Bu hırse metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yapıların bir parçası şeklinde evetğundan gerçek şekilde monte edilmeli ve kaput şekillerde olmamalıdır.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac Yangın kapısı istanbul fiyatı kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yapmak; dayanıklı, bedii kapılara en şayan fiyatlarla mevla sürdürmek ciğerin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden anlık haber alabilirsiniz.

Boşlukç park yeri bulunamadığı dâhilin 500 metre gerişında kapıyla Parafinıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu düzenınteriyle hakeden çetin Satma ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page